Få et online tilbud

Du kan hurtigt få et online tilbud på administration af din ejendom... KLIK HER

Ekstra fordele

Som ny kunde hos Administration DANMARK får du ALTID GRATIS hovedrengøring af alle foreningens data. Det er god service!

Vi giver overskud til de fremadrettede opgaver

Kære Bestyrelse

Vores administration af jeres ejerforening tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

 

Altid bedre service

Hos Administration Danmark er administration ikke bare et spørgsmål om, at pengene kommer ind, og regningerne bliver betalt. Gennem altid bedre service vil vi gøre livet lettere for såvel bestyrelse som beboere. Vi lytter til jeres behov og følger nøje foreningens udvikling. Administration må ikke blive en sovepude, der kører i samme spor år efter år.

Jeres forening får via en GRATIS hjemmeside til jeres ejendoms løbende informationer om foreningens økonomi mv., der præsenteres på en let og overskuelig måde. Hjemmesiden laves med særskilt log-in til både beboere og bestyrelsen.

Det er vores klare mål, at bestyrelsen skal opleve, at hverdagens opgaver primært løses af administrator, så bestyrelsen har overskud til alle de fremadrettede opgaver.

 

Administration Danmark

Vi er en sund og fornuftig dansk administrationsvirksomhed med et dynamisk team, som tror på, at alt godt kan gøres bedre.

Vi er naturligvis medlem af Ejendomsforeningen Danmark, hvorfra vi løbende får opdateret vores viden. Til vores fælles sikkerhed er vi ansvarsforsikret hos Tryg/Vesta forsikring med en præmiesum på 2 millioner kroner.

Vores idé er helt simpel: I skal have en positiv oplevelse, når I samarbejder med Administration Danmark. Vi er til for jer, og I skal altid have den bedste service.

 

Vores opfattelse af god service

  • Overblik og struktur fra start
  • Fast kontaktperson, som kender jer og jeres forening
  • Hurtig kvalificeret respons på telefon, mail og brev (servicemål - maks. 2 arbejdsdage)
  • Kvalitet i vores arbejde og materiale
  • IT-systemer, der giver let adgang til overskuelige data for bestyrelsen
  • Højt kompetence niveau
  • Proaktiv administration

Vælg administrator med omhu

Administration af foreninger bliver mere og mere kompliceret – både økonomisk og juridisk. Vores erfaring og stærke kompetence gør, at vi altid kan give dig og din bestyrelse den mest professionelle rådgivning og den bedste service.

I får altid en fast kontaktperson, der styrer jeres fakturabetalinger og den daglige økonomi. Kontaktpersonen er koordinator for hele jeres engagement hos Administration Danmark, så I ikke skal bruge en masse tid på at koordinere. Det er bedre service!

Den rigtige administrator tjener sig hurtigt hjem

Administration er en driftsomkostning, men når tingene bliver gjort rigtigt, tjener den sig hjem igen. Jeres forening får besparelser fra dag ét, og vores driftsoptimeringer vil hurtigt få jeres ejendomsværdi i vejret. Det har vi bevist igen og igen.

Driften af jeres ejendom overvåges med energistyring og løbende forbrugsaflæsninger. Benchmarking sikrer, at I ikke får ubehagelige overraskelser angående forbruget. Vores analyser af nøgletallene afdækker de mulige besparelser på driftsudgifterne, så jeres økonomi altid er optimal.

Administration Danmark er kendt for en enkel og overskuelig vedligeholdelsesplan, der er et fantastisk redskab til styring af foreningens økonomi internt og eksternt i forhold til jeres samarbejdspartnere - f.eks. banker og realkreditforeninger. Jeres forsikringsforhold bliver også behandlet yderst professionelt, så vi sikrer en konstant forbedring af driften.

Få en GRATIS app
EasyFix gør det let at holde styr på jeres ejendom...

Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe og få et godt tilbud og en bedre service. Vi giver os god tid til dig og din forening

Ring nu på
70 20 59 57