Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe og få et godt tilbud og en bedre service. Vi giver os god tid til dig og din forening

Ring nu på
70 20 59 57

Branchens unge komet

Vi er og bliver branchens unge komet – lige meget hvor gamle vi bliver. Vi er altid i front rent IT-mæssigt. Vi har ingen forældede systemer. Alt er effektivt og gennemtænkt.

At følge med tiden er blevet en livsstil for os og vores medarbejdere. Det stiller konstant høje krav til kompetenceudvikling. Sådan har det været fra dag ét, så det kommer ikke til at ændre sig. Både bestyrelsesmedlemmer og beboere har brug for en administrator og sparringspartner, som kender markedets spilleregler. Hvis vi ikke er på forkant, er der ikke brug for os - ganske enkelt.

Siden vi startede, har vi tænkt økonomisk og handlet ud fra rettidig omhu – både for os selv og for de foreninger vi arbejder for. Det er derfor, at vi er bedre, og sådan vil vi ALTID være.

Vi ved, at der er mange stjerner på himlen, men kometen lyser altid klarest.

Historien

Administration Danmark blev stiftet i 2005. Firmaet er vokset lige siden fødslen, og væksten fortsætter. Ambitionerne er stadig høje ligesom vores serviceniveau.

Få et online tilbud

Du kan hurtigt få et online tilbud på administration af din ejendom... KLIK HER

Ekstra fordele

Som ny kunde hos Administration DANMARK får du ALTID GRATIS hovedrengøring af alle foreningens data. Det er god service!