Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe og få et godt tilbud og en bedre service. Vi giver os god tid til dig og din forening

Ring nu på
70 20 59 57

Vi VIL altid være bedre

Administration DANMARK er en sund og fornuftig dansk administrationsvirksomhed. Vi har som en ansvarlig virksomhed selvfølgelig tegnet alle relevante ansvars- og kautionsforsikringer.

 

Administration DANMARK er branchens unge komet. Vi er i front rent IT-mæssigt. Derfor kan du altid – via password – få adgang til foreningens relevante data – når som helst og hvor som helst.

 

Vi sender løbende information til bestyrelsen om foreningens økonomi og på en overskuelig måde, så man ikke behøver nogle særlige forudsætninger for at kunne finde og læse informationerne.

 

Vores idé er helt simpel. Du skal have en positiv oplevelse, når du tager kontakt til Administration DANMARK. Vi er til for dig, og du skal altid have den bedste service. Det er vores mål.

 

Som administrator ser vi det som vores helt naturlige opgave at koordinere og inddrage samarbejdspartnere – som pengeinstitutter, revisorer, rådgivende ingeniører, forsikringsselskaber m.v. i ejendommens trivsel.

 

Gennem vores netværk af samarbejdspartnere har vi lavet aftaler med en række leverandører, hvor din forening og de andre beboere opnår attraktive priser og ydelser, som foreningen alene ikke kan opnå.

Vores forretningsmission siger det meget klart:

Gennem konstant bedre service vil vi gøre livet lettere for ejendommens bestyrelse og beboere.

 

Få et online tilbud

Du kan hurtigt få et online tilbud på administration af din ejendom... KLIK HER

Ekstra fordele

Som ny kunde hos Administration DANMARK får du ALTID GRATIS hovedrengøring af alle foreningens data. Det er god service!