Få en GRATIS app
EasyFix gør det let at holde styr på jeres ejendom...

Få en enkel og nem hjemmeside til foreningen

Med en foreningshjemmeside fra Administration Danmark får I en hjemmeside med vedtægter, budgetter, oversigt over kontaktpersoner, referater fra generalforsamlinger m.m. – alt sammen tilgængeligt 24 timer i døgnet. Se et eksempel her.

 

Lidt adgang - mere adgang - fuld adgang

Hjemmesiden er delt op i tre niveauer: ét for alle, ét for beboerne og ét for bestyrelsen. Redaktøren af hjemmesiden bestemmer selv hvilke informationer, der lægges hvor, og hvem der har adgang til hvad.

 

Masser af muligheder

Få vist billeder af ejendommen, arealerne m.m., sæt boliger til salg eller leje, skriv informationer om, hvad der sker via kalenderen, læs beboernyheder og meget andet.

Med beboer-adgang kan der downloades regnskaber, vedtægter, budgetter og andre dokumenter – alt sammen tilgængeligt døgnet rundt. På den måde kan der blot henvises til hjemmesiden, når der kommer forespørgsler på generelle informationer.

 

Spar tid og penge

Bruges det indbyggede nyhedsbrev, kan bestyrelsen fremover sende informationer pr. mail til beboerne – og med et klik også samtidig lægge nyheden på hjemmesiden. Det betyder, at der kun skal deles papir ud til et fåtal af beboerne, og bestyrelsen dermed sparer tid og penge. 

Få et online tilbud

Du kan hurtigt få et online tilbud på administration af din ejendom... KLIK HER

Ekstra fordele

Som ny kunde hos Administration DANMARK får du ALTID GRATIS hovedrengøring af alle foreningens data. Det er god service!